Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:25 | February 16, 2016

YACHT LIFE

JulianH_yatch1 JulianH_yatch3 JulianH_yatch2 JulianH_yatch4

Tommy Hilfiger top // Wood Wood SS16 shorts // All Saints hat // Mykita sunglasses 


En throwback till en riktig skön dag på en yacht i Dubai i höstas. Hittade dessa bilder i hårddisken som jag totalt hade glömt bort att lägga upp. Älskar när det händer ;) Längtar tills man får känna solen och värmen igen, vilket jag kommer få göra snart för om två veckor bär det av till Bali. Årets första resa och första resan till Asien. Det kommer bli magiskt! Kom gärna med tips på aktiviteter eller saker jag inte får missa när jag är där.

______________

A throwback to a really nice day on a yacht in Dubai last fall. Found these pictures in my hard drive that I had totally forgotten to post. Love when it happens;) Can’t wait to feel the sun and heat again, which I will get to do soon because I’m off to Bali in two weeks. My first trip of this year and my first trip to Asia. It’s gonna be so nice! Please give me tips on activities or things I can’t miss when I’m there.