Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:15 | February 20, 2016

DRIVING LESSONS

JulianH_mydrivingacademy3 JulianH_mydrivingacademy4 JulianH_mydrivingacademy1

Gissa vad? Ett av mina nyårslöften i år var att ta körkortet (har bara amerikanskt automat-körkort) och nu har jag tagit tag i det och börjat övningsköra med My Driving Academy. Mitt mål är att ha mitt körkort innan sommaren och det går riktigt bra än så länge. Anledningen till varför jag valde My Driving Academy är pga att de är så flexibla, har bra bilar att köra med, bra lärare och kan anpassa sig väldigt mycket efter hur man jobbar/pluggar osv. De kommer och hämtar mig och lämnar mig vart jag vill efter lektionen så man behöver inte ta sig någonstans för att köra vilket är riktigt skönt.

Gjorde även riskettan med dem, ni vet den där kursen om alkohol och droger som man måste göra nuförtiden och alla tycker är så tråkig. Fast med dem fick man sitta på ett fint café mitt i stan och fika under tiden istället för en tråkig källarlokal som det brukar vara. På onsdag har jag min 4e lektion, är så taggad :) Lovar att hålla er uppdaterade om hur det går!

______________

Guess what? One of my New Year’s resolutions this year was to get my drivers license (I only have my american auto-drivers license) and now I’ve started to take driving lessons with My Driving Academy. My goal is to have my license before the summer and it’s going really well so far. The reason why I chose My Driving Academy is because they are so flexible, have good cars to drive with, good teachers and they can adapt very much after how you work/study etc. They come and pick me up and drop me off  wherever I want after which is really nice.

I also did the course about alcohol and drugs with them that you have to do these days, and everyone thinks is so boring. But with them is totally different, we sat at very nice cafe in the city instead of a boring basement as it usually is. On Wednesday I have my 4th lesson I’m so excited :) I promise to keep you updated on how it goes!