Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:50 | March 23, 2016

SNAPSHOTS FROM BALI

JulianH_fourpoints10 Oliviab4 JulianH_fourpoints14 DSC_3432 JulianH_gym2 JulianH_fourpoint15 JulianH_fourpoints12Photos from our second hotel in Bali


Efter villan på Gili åkte vi till Kuta och flytta in på Four Points by Sheraton. Åh vad jag saknar det här stället. Poolen precis utanför vårt rum, lyssna på Kanyes album, dricka öl och äta pizza och ligga och sola hela dagarna. Livet!

Nu måste jag berätta om en sjukt rolig grej som jag inte vill att ni ska missa! Jag, Rami Hanna, Fanny Lyckan, Alexandra Bring och Janni Deler har slagit ihop våra födelsedagar till en enda stor BOLLYWOOD fest som kommer vara fylld med dans, bra musik, färger och hemliga uppträdanden. Festen är nu på fredag den 25e mars och vi har fixat så NI KAN TÄVLA VIA KEYFLOW OM BILJETTER TILL FESTEN och kan komma och fira våra födelsedagar med oss :) Hur fett?!

Tävlingen hittar ni HÄR – välj “request guest list” och skriv en motivering till varför just du + en vän ska få vara med på festen. Glöm inte att fylla i mailadressen och vinnarna kontaktas under veckan! Vore så kul att få träffas några av er där. Se till att tävla för ni vill inte missa detta :) LYCKA TILL bästa ni!

_________________

After our stay in the villa on Gili island we went to Kuta and moved into the Four Points by Sheraton hotel. I miss this place so much. The pool just outside our room, listening to Kanye’s album, drink beer and eating pizza and sunbathing all day. Life!