Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:24 | May 13, 2016

MRJULIAN BAG

SteeleBorough_Julian5369-2JulianH_mrjulianbag1SteeleBorough_Julian5458-1JulianH_mrjulianbag2JulianH-mrjulianbag3SteeleBorough_Julian5694JulianH_mrjulian5SteeleBorough_Julian5720-1

STEELE & BOROUGH X JULIAN H > MRJULIAN BAG HERE


För snart ett år sedan påbörjade det här samarbetet mellan mig och Steele & Borough och jag tvekade inte en sekund på att tacka ja till detta eftersom det är någonting som jag alltid velat göra. Det var så overkligt när man satt på möte och de sa att de ville att jag skulle designa en väska som dessutom skulle döpas efter mig. Hur sjukt?! Jag är så glad och tacksam för att jag fått göra det här tillsammans med teamet bakom Steele & Borough och tagit fram en fantastisk klassisk väska helt i vegan läder som är otroligt nöjd med.

“Eftersom jag jobbar med sociala medier har jag alltid dator och kamera med mig och jag saknade en väska med karaktär som är både praktisk och lätt att matcha till min väldigt varierande stil. MrJulian har alla dessa element och lite till”. Ni hittar den HÄR och på herravdelningen på Åhlens. GAAAH!!! Ingen är mer taggad än mig idag :)

______________

For almost a year ago began this collaboration between me and Steele & Borough and I did not hesitate for a second to say yes to this because it is something that I’ve always wanted to do. It was so unreal when I sat in the meeting and they said they wanted me to design a bag that would also be named after me. How sick?! I am so happy and grateful that I got to do this together with the team behind Steele & Borough and produced a fantastic classic bag made in vegan leather and I’m thrilled with the result. 

“Since I work with social media, I have always my computer and camera with me and I was missing a bag with character that is both practical and easy to match to my very diverse style. MrJulian have all of these elements and more”. You can find it HERE and at the men’s department at Åhléns. GAAAH!!! Noone is more excited than me today :)