Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

9:10 | May 24, 2016

DRIVING LESSONS

JulianHernandez_mydrivingacademy5_körkortJulianHernandez_mydrivingacademy2

För några veckor sedan berättade jag att jag hade börjat ta körlektioner med My Driving Academy eftersom jag vill ta körkortet snart, och det har gått riktigt bra hittills. Jag har kört 1 -2 gånger i veckan med min grymma lärare Jessica och nu är jag redo för halkbanan imorgon. Teorin är det enda jag fortfarande kämpar med – svårt att hinna med allt när man jobbar med så många olika saker som jag gör. Men förhoppningsvis är jag klar med allt innan sommarn!

Rekommenderar verkligen My Driving Academy om någon av er funderar på att ta körkort! De är bäst.

_____________

A few weeks ago I told you guys that I’d started taking driving lessons with My Driving Academy because I want to take the license soon, and it’s been really good so far. I’ve driven 1 -2 times a week with my teacher Jessica and now I’m ready for slippery track-test tomorrow. I still struggling with the theory though – it’s so hard to keep up with everything when you work with so many different things like I do. But hopefully I’m done with this before the summer!