Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | May 25, 2016

POLO BLUE EDP

JulianH_ralphlauren1JulianHernandez_poloralphlauren5

Jag är ju en parfym-junkie och här min senaste doft i badrumsskåpet. Polo Ralph Lauren har lanserat en ny intensivare, mer elegant och sofistikerad version av den klassiska Polo Blue vid namn Polo Blue EDP. Jag brukade alltid använda Polo Blue för några år sedan och få jätte mycket komplimanger för den så den här nya måste jag ju testa. Den funkar perfekt för dem som gillar riktigt kryddiga, träiga dofter och denna känns sensuell och maskulin med en gnistrande friskhet av bergamott och kardemumma och en förförisk intensitet av vetiver och trä. Inte illa va?!

_______________

I am a really perfume junkie and here is my latest fragrance in my bathroom cabinet. Polo Ralph Lauren has just launched a new more intense, elegant and sophisticated version of the classic Polo Blue named Polo Blue EDP. I used to use the Polo Blue a few years ago and get compliments all the time for it so I just have to try this one. It works great for those who like really spicy, woody fragrances and this one feels sensual and masculine with a sparkling freshness of bergamot and cardamom and a seductive intensity of vetiver and wood. Not bad huh?! 

-I samarbete med  Ralph Lauren-