Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | June 8, 2016

FAVOURITE FRAGANCE

JulianHernandez_ralphlauren_blue6JulianHernandez_ralphlauren_blue3 JulianHernandez_ralphlauren_blue7 JulianHernandez_ralphlauren_blue5

Skrev om Ralph Lauren’s nya doft Polo Blue EDP för några dagar sedan och tänkte berätta lite mer om den eftersom jag har fått så mycket komplimanger för den de senaste dagarna. Anledningen till varför jag gillar doften så mycket är just för den känns så intensiv men inte för stark för att kunna ha den till vardags, så jag kan ha den både dag och kväll. En raffinerande, sensuell och maskulin doft utformad med en bladning av friskhet och distinktioner.

Carlos Benaim som skapade denna doft hade en vision om att skapa en djupare blå version av originaldoften, så då valde han att blanda mer raffinerande ingredienser och blanda dessa med mer levande och framstående noter. Min nya favoritdoft, for sure!

_____________

Wrote about Ralph Lauren’s new fragrance Polo Blue EDP a few days ago and I just want to tell you guys a little bit more about it because I’ve got so many compliments for it the past few days. The reason why I like the smell so much is precisely that the feeling of it is so intense, but not too strong to be able to have it all day, so I usually wear it both day time and night time. It’s a refined, sensual and masculine scent designed with a blade up of freshness and distinctions.

Carlos Benaim who created this fragrance had a vision of creating a deeper blue version of the original scent, so then he chose to mix more refined ingredients and mix them with more vivid and prominent notes. My new favorite scent, for sure!

-I samarbete med Ralph Lauren-