Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:12 | June 16, 2016

FESTIVAL BRUNCH WITH FRIENDS

JulianHernandez_usinebrunch1 JulianHernandez_usinebrunch5 JulianHernandez_usinebrunch3 JulianHernandez_usinebrunch2 JulianHernandez_usinebrunch4

Förra helgen hade mina fina vänner Angelica och Janni en Summerburst-brunch på Usine tillsammans med BikBok. Direkt efter brunchen åkte vi vidare till Summerburst och bilder därifrån kommer snart :) Jag hade jag på mig en sommarjacka från Nlyman (här), en sweatshirt från Scotch & Soda som kommer ut i höst, chinos från Mouli, sneakers från Samsøe Samsøe, hatt från Volt och solglasögon från Mykita. Tack till tjejerna och BikBok för en mysig brunch!

_______________

Last weekend my friends Angelica and Janni had a Summerburst brunch at Usine together with BikBok. Right after the brunch we went to Summerburst and pictures from there are coming soon :) I was wearing a summer jacket from Nlyman (here), a sweatshirt from Scotch & Soda coming out this fall, chinos from Mouli, sneakers from Samsøe Samsøe hat the Volt and sunglasses from Mikita. Thanks to the girls and BikBok for a lovely brunch!