Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:26 | September 16, 2016

STADIUM PULSE

Julian-Stadium

COMPETITION TIME W/ STADIUM PULSE – HERE

Jag är så taggad på att komma hem och fortsätta med min träning igen! Jag och min nya PT Simon Carlfjord kommer köra all in och jag har såklart redan börjat fylla på min garderob med massa nya träningskläder.

Snart är det dags för lanseringen av Stadium Pulse som är ett nytt butikskoncept med fokus på premiumprodukter inom träning, löpning, sportswear och sneakers. Vi har teamet upp och firar detta med en riktigt bra tävling på Instagram där ni har chansen att vinna ett tränings kit :)

Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen! Kör hårt. Lycka till!

________________

I’m so excited about coming home  and continue with my work out routines again! My new PT Simon Carlfjord is gonna help me out with my training and I have already started filling my closet with a lot of new workout clothes.

Soon it’s time for the launch of Stadium Pulse which is a new store concept with focus on premium products in training, running, sportswear and sneakers. We teamed up and celebrate this with a really good competition on Instagram where you have the chance to win a full work out kit :)

Click HERE to go to the competition! Good luck everybody!

-I samarbete med  Stadium Pulse-